Hírek


Beavatkozások a múlt héten

2022-08-23 09:08:28

A Kunszentmiklós ÖTE, a Szalkszentmárton ÖTE, a Ballószögi ÖTE és a Mélykúti ÖTE beavatkozásáról adunk hírt.

Kunszentmiklóson az Apostol Pál utcában az egyik házba villám csapott augusztus 20-án, ennek következtében a tetőszerkezet kigyulladt. A helyszínre a Kunszentmiklós ÖTP, a Kunszentmiklós ÖTE, a Szalkszentmárton ÖTE, a solti, a váci hivatásosok, rendőrség, mentők, és a Katasztrófavédelmi Mobil Labor érkezett ki. Az első egység kiérkezésekor már az egész tetőszerkezet lángolt. Az egységek 4 vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az épületből összesen 9 darab palackot kellett eltávolítani. Több órás küzdelem után sikerült a káresetet felszámolni. (fotó: Szalkszentmárton ÖTE)

Bálázógép és tarló égett Ballószög külterületén szerda délután. A ballószögi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kisteherautóval ütközött egy vonat Mélykút határában hétfő délután. A kiskunhalasi hivatásos, a jánoshalmi önkormányzati és a mélykúti önkéntes tűzoltók a vonat utasainak segítettek a szerelvényről leszállni. A vonaton tartózkodók nem sérültek, értük mentesítő járat érkezett. A tehergépjármű három utasát a mentők kórházba szállították.

Vissza