Hírek


Önkéntes tűzoltók versenyeztek a hétvégén

2019-05-31 18:31:10

Idén is összemérték erejüket az önkéntes tűzoltók Ballószögön, a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltók Hagyományos Sportversenyén.

Idén is összemérték erejüket az önkéntes tűzoltók Ballószögön, a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltók Hagyományos Sportversenyén. A csapatok már kora reggel gyülekeztek, felmérték a terepet és próbálták kitapogatni az ellenfél gyengéit. Egy rövid technikai értekezletet követően kezdetét vette a viadal.

A Ballószögi Önkéntes Tűzoltó egyesület, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség közös rendezésében megtartott megyei tűzoltósport-versenyen Tabdi, Szabadszállás, Kecel, Forráskút és Ballószög település önkéntes tűzoltó csapatai vett részt. A lelkes versenyzők két versenyszámban indultak, és küzdöttek meg egymással a dobogós helyekért. Az első megmérettetést a 7 x 55m-es tűzoltóváltó akadálypálya jelentette, ezt követte a kismotorfecskendő-szerelési versenyszám. A verseny sportszerűen, jó hangulatban telt, lelkes szurkolótábor bíztatta a csapatokat.

 

Eredmények:

 

Felnőtt férfi:

1.hely Ballószög ÖTE

2.hely Szabadszállás ÖTE

3.hely Kecel ÖTE

4.hely Tabdi ÖTE

 

Senior:

1.hely Forráskút ÖTE

2.hely Tabdi ÖTE

 

további képek: https://drive.google.com/open?id=1LTicX9EDvwH2f1qrcmjOLDoN_yGQlVTJ


Kapcsolódó képek:

Vissza